VPTV

Spacer

CLIENT
ARCHITECT
VALUE
PROJECT TYPE

VPTV
TW2 Architects
£850,000

Our client, a private television production company, was operating from an existing Cotswold stone building in Chipping Norton. Formerly a meeting house and then a cinema they required a refurbishment which was specific to their business and to increase their workspace.

Works included the replacement of the roof coverings and windows and construction of a 2nd floor mezzanine. The building contains a TV studio, dubbing room and production facilities, so acoustics of the construction details were critical.

Other features included in the building works:

  • Feature Staircase with glass and stainless steel balustrades
  • Optima 117 office fronts
  • Curved head viewing window over office area.
  • Cotwold Stone flooring to entrance.
  • Technal Windows
  • Acoustic Walls and Floors
  • Acoustic inter-room window
  • Ash Veneered Joinery
  • Granite worktop finishes
  • Specialist Acoustic Doors